Awesome Everywhere!

United Arab Emirates

Dubai

United States

Alaska

Ann Arbor, MI

Asheville, NC

Atlanta, GA

Austin, TX

Baltimore, MD

Birmingham, AL

Boone County, IN

Boston, MA

Buffalo, NY

Cass Clay

Chicago, IL

Denver, CO

Gainesville, FL

Gloucester, MA

Key West, FL

Los Angeles, CA

Louisville, KY

Miami, FL

Montclair, NJ

New York City, NY

Newburgh, NY

North Minneapolis, MN

Northern Virginia (NOVA)

Oahu, HI

Oakland, CA

Oklahoma City, OK

Orlando, FL

Philadelphia, PA

Piqua, OH

Pittsburgh, PA

Plano, TX

Port Washington, NY

Portland, OR

Poughkeepsie, NY

Pueblo, CO

Raleigh-Durham, NC

Rochester, NY

Rockport, MA

San Antonio, TX

San Francisco, CA

San Jose, CA

Santa Cruz, CA

Santa Fe, NM

Seattle, WA

South Bend, IN

State College, PA

Tallahassee, FL

Washington, DC

Youngstown, OH

Gega Stage

Нашата идея е да предоставим на любителите на музиката възможността да се почувстват като професионалисти и да запишат песен с видео към нея.
Всичко това ще се случи с професионална техника, зад която ще стоят професионалисти от бранша. Няма да има никакви възрастови, полови и каквито изобщо би могло да има ограничения с изключение на това, че няма да допускаме професионални музиканти да участват.

В какво всъщност се изразява участието?
Участниците ще могат да се записват 2 седмици преди събитието. Предварителното записване е нужно за постигане на по-добра организация, както и за достигане на по-голям брой участници. По време на самото събитие (в продължение на 4 часа) всеки от записалите се ще може да изпълни една песен на нашата сцена - 2х2 кв. м. Събитието ще се проведе в центъра на София - булевард Витоша, в близост до НДК. Певците ще имат на разположение микрофон и един стерео канал с всякакви видове комутации, т.е. участникът ще може да включи каквото си пожелае - лаптоп, телефон, DJ mixer, лупър, китара, клавир и т.н. Певците ще могат да изберат и визуализацията зад тях, тъй като гърба на сцената ще е всъщност зелен екран. За снимките ще бъдат използвани две камери - една за близки и една за общ план. Всяко изпълнение ще бъде излъчвано във фейсбук където после всеки участник ще може да намери своето клипче, за да го гледа и изтегли. Всеки участник ще има само един дубъл, за да може възможно най-много хора да имат клипове.
Събитието ще се проведе на 16ти септември 2018, то ще е на открито и музиката от сцената ще оглася София. Стартираме в 17:00ч. и приключваме с изпълненията на участниците - любители в 21:00ч. След това на сцената ще се качи един от любимите музиканти на широка аудитория - Димо от ПИФ (в момента сме в крайният етап по договаряне на програмата). Той ще разкаже интересни истории на събралата се публика, след което ще изсвири няколко свои парчета, преди края на събитието в 22:00ч.

Заслужава си, защото музиката ще спаси света!

Funded by Sofia (October 2018)