Gega Stage

Нашата идея е да предоставим на любителите на музиката възможността да се почувстват като професионалисти и да запишат песен с видео към нея.
Всичко това ще се случи с професионална техника, зад която ще стоят професионалисти от бранша. Няма да има никакви възрастови, полови и каквито изобщо би могло да има ограничения с изключение на това, че няма да допускаме професионални музиканти да участват.

В какво всъщност се изразява участието?
Участниците ще могат да се записват 2 седмици преди събитието. Предварителното записване е нужно за постигане на по-добра организация, както и за достигане на по-голям брой участници. По време на самото събитие (в продължение на 4 часа) всеки от записалите се ще може да изпълни една песен на нашата сцена - 2х2 кв. м. Събитието ще се проведе в центъра на София - булевард Витоша, в близост до НДК. Певците ще имат на разположение микрофон и един стерео канал с всякакви видове комутации, т.е. участникът ще може да включи каквото си пожелае - лаптоп, телефон, DJ mixer, лупър, китара, клавир и т.н. Певците ще могат да изберат и визуализацията зад тях, тъй като гърба на сцената ще е всъщност зелен екран. За снимките ще бъдат използвани две камери - една за близки и една за общ план. Всяко изпълнение ще бъде излъчвано във фейсбук където после всеки участник ще може да намери своето клипче, за да го гледа и изтегли. Всеки участник ще има само един дубъл, за да може възможно най-много хора да имат клипове.
Събитието ще се проведе на 16ти септември 2018, то ще е на открито и музиката от сцената ще оглася София. Стартираме в 17:00ч. и приключваме с изпълненията на участниците - любители в 21:00ч. След това на сцената ще се качи един от любимите музиканти на широка аудитория - Димо от ПИФ (в момента сме в крайният етап по договаряне на програмата). Той ще разкаже интересни истории на събралата се публика, след което ще изсвири няколко свои парчета, преди края на събитието в 22:00ч.

Заслужава си, защото музиката ще спаси света!

Fondos becados por Sofia (October 2018)