Tilburg (Inactivo)

Este capítulo está inactivo. Un capítulo inactivo es uno que no ha otorgado una beca en seis meses. Si estás interesado en reiniciar este capítulo, por favor comunícate con nosotros.

Acerca de Nosotros

Duizend euro voor het beste idee

Verrijk de binnenstad met trampolines of krijt het Pieter Vreedeplein in alle kleuren van de regenboog. Bedenk een verrassend idee of sponsor het project. De keuze is aan jou.

Geef mij dat geld

Zomaar duizend euro ontvangen voor een fantastisch idee. Het klinkt bijna te mooi om waar te zijn, maar Awesome Tilburg maakt dromen waar. Hoe horen we je vragen. Meld je aan voor een van onze tweemaandelijkse pitchavonden en presenteer jouw idee. Het maakt niet uit hoe gek of visionair het plan is, als het maar voor de volgende pitchavond uit te voeren is. De investeerders bepalen na de pitches welk plan de duizend euro verdient. Wie dat zijn? Laten we beginnen bij jou. Door je op te geven als trustee draag jij financieel jouw steentje bij en ontvang je direct stemrecht. Dit microkrediet maakt ruimte vrij voor creatieve en verrassende plannen die anders op de plank versloffen. Klinkt awesome, toch?

Lelijk willen we nooit meer horen

Heb jij het altijd over Tilburg als lelijke stad? Hoor je jezelf zeggen: “Maar het is er wel gezellig”. Doe er dan zelf wat aan. Dit kan door middel van een donatie waarbij je dus direct stemrecht krijgt of door jouw pitch in te sturen.

Conoce a los Administradores