Sofia (Inactive)

Этот филиал в настоящее время неактивен. Неактивный филиал, это тот филиал, которой не дал ни одного гранта в течение шести месяцев. Если вы заинтересованы в перезапуске этого филиала, пожалуйста, свяжитесь с нами тут.

О нас

Вярваме, че София е страхотно място, пълно с хора, които могат да го направят още по-страхотно. Ние сме Awesome Sofia и на всяко наше събитие даваме по един микрогрант от 1000 лв. на идея, която разрешава даден проблем, развива местната общност и радва околните.

На всяко събитие каним избрани проекти да представят своята идея, в рамките на няколко минути. Даваме обратна връзка и избираме awesome идеята, която да получи финансиране - веднага, на място, без обвързване. Толкова е лесно.

.:: Какво се случва в момента ::.

През 2023 (ре)стартираме Awesome Sofia. Да, точно сега е моментът да кандидатстваш.

.:: Какви проекти търсим ::.

Иновативни, вълнуващи и необикновени. Идеи в полза на местната общност в София. Идеи, които имат истински потенциал за реализиране. Разгледай какви проекти са финансирани в другите градове, за да почерпиш вдъхновение.

И все пак сме готови да загърбим всичко изброено по-горе, ако проектът е просто awesome!

Не е нужно да имаш регистрирана организация. С радост финансираме и awesome проекти на физически лица.

.:: Какво не сме съвсем запалени да финансираме ::.

Да покриваме наеми и разходи за живот. Да финансираме маркетингови кампании. Да финансираме проекти, за които не е ясно как точно биха били реализирани.

.:: Допълнителен жокер ::.

Може би най-важната част от заявката е отговорът на въпроса: “Как ще използваш парите?”. Ако ни обясниш точно и ясно как ще бъдат похарчени тези 1000 лв. и какво се надяваш да постигнеш, увеличаваш шансовете си значително.

Успех!

Наши попечители