Sofia (Inativo)

Este capítulo está inativo. Um capítulo é considerado inativo quando não tiver apoiado projetos em um período de seis meses. Se você estiver interessado em reiniciar este capítulo, por favor entre em contato.

Sobre Nós

Вярваме, че София е страхотно място, пълно с хора, които могат да го направят още по-страхотно. Ние сме Awesome Sofia и на всяко наше събитие даваме по един микрогрант от 1000 лв. на идея, която разрешава даден проблем, развива местната общност и радва околните.

На всяко събитие каним избрани проекти да представят своята идея, в рамките на няколко минути. Даваме обратна връзка и избираме awesome идеята, която да получи финансиране - веднага, на място, без обвързване. Толкова е лесно.

.:: Какво се случва в момента ::.

През 2023 (ре)стартираме Awesome Sofia. Да, точно сега е моментът да кандидатстваш.

.:: Какви проекти търсим ::.

Иновативни, вълнуващи и необикновени. Идеи в полза на местната общност в София. Идеи, които имат истински потенциал за реализиране. Разгледай какви проекти са финансирани в другите градове, за да почерпиш вдъхновение.

И все пак сме готови да загърбим всичко изброено по-горе, ако проектът е просто awesome!

Не е нужно да имаш регистрирана организация. С радост финансираме и awesome проекти на физически лица.

.:: Какво не сме съвсем запалени да финансираме ::.

Да покриваме наеми и разходи за живот. Да финансираме маркетингови кампании. Да финансираме проекти, за които не е ясно как точно биха били реализирани.

.:: Допълнителен жокер ::.

Може би най-важната част от заявката е отговорът на въпроса: “Как ще използваш парите?”. Ако ни обясниш точно и ясно как ще бъдат похарчени тези 1000 лв. и какво се надяваш да постигнеш, увеличаваш шансовете си значително.

Успех!

Conheça os Curadores