Oosterhout, Noord-Brabant (Inactive)

Этот филиал в настоящее время неактивен. Неактивный филиал, это тот филиал, которой не дал ни одного гранта в течение шести месяцев. Если вы заинтересованы в перезапуске этого филиала, пожалуйста, свяжитесь с нами тут.

О нас

Heb je ook een ontzettend gaaf idee om het centrum van Oosterhout aantrekkelijker te maken en zoek je naar middelen? Dan is dit je kans!

Wij geven namelijk eens per kwartaal Euro 1.000,- aan een awesome idee! Zomaar 1.000 Euro! Dus heb je een idee om het centrum van Oosterhout een impuls te geven, twijfel dan niet. Wil je meer groen? Een andere bestrating? Meer kleur? Een speeltoestel? Bedenk het zelf en laat het ons weten!

De investeerders bepalen wat het beste project is. Op basis van alle inschrijvingen nodigen wij je wellicht uit voor een pitch. Daar krijg jij de kans om op basis van een awesome presentatie met 1.000 Euro te vertrekken. Klinkt gaaf toch?

De mogelijkheden van je plan zijn eindeloos. Als het maar betrekking heeft op het centrum en binnen 2 maanden is uit te voeren.

Dit is je kans om zelf aan de slag te gaan met het centrum! Succes!

Наши попечители