BOMBAST

BOMBAST Dé oernar die door een vloek onder Oosterhout is gegroeid en van daaruit deze bourgondische stad voedt met al het goeds. Hij is hét DNA van alles wat er in deze stad groeit, bloeit en leeft en eeuwige vechter tegen zuurpruimerij en chagrijn.

Zo luidt de korte omschrijving van BOMBAST. Bombast is meer! Het is een totaalconcept. Naast een nieuw ontdekte sage welke dit jaar in boekvorm uit zal komen is het een concept met vele uitwerkingen.
De stichting zelf gaat aan de slag met:
- Het boek
- Het kinderboek
- Een aantal landmarks
- Een stadstour middels een augmented reality app welke de kunstwerken door BOMBAST zelf virtueel met elkaar gaat verbinden.

Het project is niet alleen van de stichting, BOMBAST is aan Oosterhout geschonken. Een aantal Oosterhouters zijn al aan de slag gegaan. Zo is er inmiddels:
- BOMBAST bier
- BOMBASTJES (kleine Oosterhoutse Kaneelstokjes)
- BOMBASTOOFSCHOTEL (een gerecht wat op iedere menukaart past)
- BOMBAST brood
- BOMBAST burger

Daarnaast zijn er een 25 tal initiatieven ingediend waar men mee aan de slag wil. Op een speciale terugkomdag gaan we deze verzamelen, combineren en verder brengen.

Wie officieel via de stichting zijn idee verder brengt, maakt kans op ons BOMBAST predicaat. Wie dit ontvangt krijgt steun vanuit onze stichting o.a. in promotie en organisatie.

Alle gelden welke Stichting BOMBAST int komen ten goede aan de Stichting en haar doelen!

Financiado pelo capítulo Oosterhout, Noord-Brabant (March 2017)