Rebel Sncks

Rebel Sncks

Ieder kind verdient gezonde voeding. Met die passie en motivatie stampte Linda Frances het project Rebel Sncks uit de grond. Een doos vol gezonde snacks voor jong en oud. Haar missie bestaat erin om jongeren in Stad Antwerpen enerzijds te informeren over gezonde voeding en een alternatief aan te reiken voor het snoepgoed en chips.

Door hen op educatieve, maar plezante wijze bij te brengen hoe ze gezonde keuzes kunnen maken, wil Linda de kans op overgewicht bij jongeren verlagen. Echter, niet iedereen heeft voldoende middelen om deze (soms duurdere) snacks te kopen. Om die reden engageert Rebel Sncks zich om boxen te doneren aan scholen.

Het unieke concept achter Rebel Sncks is dat de box zal worden verkocht aan particulieren en bedrijven. De opbrengst die hiermee wordt gegenereerd zal worden gebruikt om boxen aan scholen te doneren.

Rebel Sncks gaat de €1.000 gebruiken voor de uitwerking van het prototype van de box (hier werken studenten van de AP Hogeschool aan mee) en de opzet en werking van een website met webshop.

Подкрепен от Antwerp (April 2021)

Последни постове