Before i die...

Chapter ONE
Преди осем години в една студена зимна сутрин, уютно споделена със скъп за мен човек, научих за проекта Before i die... Тогава дори не подозирах колко голямо значение ще придобие за мен тази идея, родила се през 2011 година в Ню Орлиънс.
To be continued...
*
*
*
Chapter TWO
През 2014 година, забравила за уютнта зимна сутрин, разхождайки се из любимия Лондон докато гостувах на моята братовчедка, се озовах пред стена! Before i die...стена! Имам щастието да изпитвам прилив на неописуема радост от малки моменти като този. Споменът за уютната сутрин се върна, нахлуха красиви мисли в главата ми и аз застанах пред изпълнената с желания стена, за да напиша своето. Усещането е странно...искаме толкова много неща в днешно време, но какво НАИСТИНА ИСКАМЕ ДА НАПРАВИМ преди да напуснем този свят?
To be continuned...
*
*
*
Chapter THREE
Пет години по-късно на 3 април вечерта се прибрах с полет от Лондон за София след поредно гостуване при моята братовчедка Валя. С нея израстнахме заедно и за мен тя е сестра. На 4 април по обяд телефонът иззвъня и научих за внезапната и абсолютно неочаквана смърт на моята леля Весела. Майката на Валя. Бабата на Бела, която двадесет дни по-късно проплака за пръв път в Лондон. Да, Валя беше бременна в деветя месец, когато майка й реши да отлети. Беше огромен шок за семейството ни и моят най-близък досег със смъртта до този момент.
To be continued...
*
*
*
Chapter FINAL
На 8 ноември 2019 година предстои премиерата на филма, създаен по книгата, която леля ми написа. Весла знаеше какво иска да направи преди да умре и го направи.
Вярвам, че няма нищо случайно...
Моето желание е да превърна една сива Софийска стена в градкса спирка за мечтатели и в символ на любовта към живота, който се случва днес! :)

Ֆինանսավորված Sofia կողմից (November 2019)